Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Hermans Laser egalisatie is een klein, flexibel bedrijf welke zich gespecialiseerd heeft in Laser Egalisatie. Dit houdt in dat met behulp van een lasergestuurde leveler, aangedreven door een 6-tons wiellader wij elke ondergrond perfect egaal kunnen maken. Wanneer er afschot of in sommige gevallen zelfs dubbel afschot gerealiseerd dient te worden dan behoort dit tot onze dienstverlening.

Of het nu gaat om een grote klus van duizenden vierkante meters of een klein perceel rondom uw woonhuis, alles is mogelijk en na beoordeling door de expert bespreekbaar.

Ruim 15 jaar ervaring van uit het agrarisch werk doorgestroomd naar het grondverzet. Of u nu uw terras waterpas wilt maken en een ondergrond creƫren waar een stratenmaker gelijk op kan gaan beklinkeren of een volledige loods wilt voorzien van een betonvloer, wij kunnen u helpen. Denk ook aan de kosten- en tijdsbesparing die een perfect afgewerkte ondergrond met zich meebrengt.

Wij kunnen met u meedenken over de uitvoering van uw idee in eigen beheer maar kunnen ook bemiddelen tussen u en de aannemer of uitvoerder. Wij zijn meedenkend in zowel de uitvoer alsook het gehele kostenplaatje om uw project verder uit te werken.